OBS! Visual Forum 2020 är inställt p. g. a. COVID-19. Vi hoppas återkomma med nytt datum så snart som möjligt.

Den 25:e maj kommer den ledande skandinaviska konferensen med fokus på visualisering tillbaka. Konferensen arrangeras i Norrköping där ledande profiler inom området lockar delegater från visualiseringsföretag, industrin och akademin såväl som den offentliga sektorn.

Alla med intresse av att upptäcka möjligheterna och frågeställningarna kring digitala tvillingar. Vad är en digital tvilling och hur kan den användas? Var pekar framtiden? Vad är fördelarna och finns det några risker eller nackdelar? Visual Forum 2020 visar vägen.

En digital tvilling är en digital representation av en verklighet – visuellt och funktionellt. Detta kan vara en tjänst, en produkt, en stad eller en situation. Den digitala representationen kan t.ex. användas för att testa konceptutveckling, men även för att följa verkligheten både historiskt och i
realtid. Tillämpningsområdena är oändliga och Visual Forum 2020 vill passa på att belysa några av de ledande aktörerna inom digitala tvillingar samt visualisering för industrin och samhället. Vi får möta personer som delar med sig av spännande visioner och insikter i ämnet.

Passa på att visa upp din verksamhet i utställningen eller kom som besökare! Oavsett kommer mycket erfarenhet att utbytas. Här får ni lära er mer visualisering samt om hur digitala tvillingar används i dag och möjligheterna det erbjuder för morgondagen. Bjud med dina kollegor, kunder och partners till Visual Forum!

Kostnad/deltagare: 1495 SEK inkl. moms

Fakturan baseras på antal deltagare som anmälts, d.v.s. att om ni fyllt i för tre personer faktureras 4485 SEK inkl. moms.Felicia Lai Jakobsson
felicia.lai.jakobsson@liu.se
011-363071, 0700850964

Visual Forum går som ett co-event till Eurographics and Eurovis, den stora, internationella forskarkonferensen inom visualisering och grafik. Här har vi förmånliga erbjudanden för dig som utställare och/eller deltagare på Visual Forum att stanna kvar för deltagande på Eurographics och Eurovis. Vill du veta mer -hör av dig!