OBS! Visual Forum 2020 är inställt p. g. a. COVID-19. Vi hoppas återkomma med nytt datum så snart som möjligt.

Den 25:e maj kommer den ledande skandinaviska konferensen kring visualisering tillbaka. Konferensen arrangeras i Norrköping där ledande profiler inom området lockar delegate från visualiseringsföretag, industrin och akademin såväl som det offentliga. Alla med intresse av att upptäcka möjligheterna och frågeställningarna kring digitala tvillingar. Vad är en digital tvilling och hur kan den användas? Var pekar framtiden? Vad är fördelarna och finns det några risker eller nackdelar? Visual Forum 2020 visar vägen.

Visual Forum 2020 kommer att presentera några av de ledande aktörerna inom olika tillämpningsområden för visualisering. Vi får möta personer från både samhälle och industri som delar med sig av spännande visioner och insikter. Här hoppas vi att just Din verksamhet vill synas! Vi erbjuder därför några exklusiva utställningsplatser där Du som utställare kommer att få närkontakt med deltagarna i pauserna. Här finns god chans till att presentera sina befintliga produkter/tjänster, men vi uppmanar Er även att ta med framtidsvisioner! Vill du möta Dina blivande samt befintliga kunder och partners är detta platsen.

Anmälan för sponsorer och utställare hittar du här!

P.s. Visual Forum går som ett coevent till Eurographics and Eurovis, den framstående internationella forskarkonferensen inom visualisering och grafik. Här har vi förmånliga erbjudanden för dig som utställare och/ eller deltagare på Visual Forum att stanna kvar för deltagande på EGEV.

Kontakta oss för mer information. D.s.